Ainekset

  • 1 sipuli
  • 1 pieni porkkana
  • 1 pieni suippopaprika
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl hoisin-kastiketta
  • 1 rkl ketjap manis -soijakastiketta
  • 1-2 tl sriracha-kastiketta
  • 1 tl agavesiirappia
  • 1/2 pkt Mama Mem’s tuoretofua
  • 1 pkt (Vaasan Street Food) Bao bun -höyrysämpylöitä
  • tuoretta korianteria
  • 1-2 tl limemehua

Ohje

  • Raasta porkkana, suikatoi sipuli ja paprika, pilko valkosipuli.
  • Lämmitä pannulla öljy, kastikkeet ja siirappi. Murenna sekaan tofu ja lisää pilkotut kasvikset, paista pehmeäksi.
  • Kypsennä höyrysämpylät pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Mausta kasvisseos limellä ja korianterilla.
  • Täytä sämpylät.