Ainekset

  • 300 g Digestive-keksejä
  • 100 g vegaanista margariinia
  • 3 prk (á 200 ml) kasvivispiä, esim. Alpron Airy & Creamy
  • 3 levyä (á 150 g) Brunbergin tummaa suklaata

Ohje

  • Murenna keksit ja nypi sulatettu rasva niiden joukkoon, levitä seos voipaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
  • Vaahdota kasvivispi. Sulata suklaa ja lisää se vispin joukkoon, kaada seos vuokaan.
  • Anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan, mieluiten seuraavaan päivään.

Appelsiini-suklaakakku

Raasta suklaavaahdon sekaan appelsiinin kuori.

 

Kahvi-suklaakakku

Lisää kasvivispin sekaan 1 rkl pikakahvijauhetta ennen vispaamista.

 

Kookos-suklaakakku

Korvaa 2/3 prk kasvivispistä kookoskermalla.

 

Marianne-suklaakakku 

Korvaa 1/3 suklaalevyistä 1 pss (á 150 g) Marianne-rouhetta. Lisää rouhe vispatun suklaavaahdon sekaan. Voit lisätä vispin sekaan halutessasi myös vähän piparminttuaromia.

 

Turkinpippuri-suklaakakku

Lisää suklaavaahdon sekaan 1 pss (á 150 g) Turkinpippuri-rouhetta tai murskaa itse vastaava määrä turkinpippureita.