Ainekset

  • 1 pkt riisipaperia
  • öljyä
  • 1 pkt tofua
  • 3 sipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 1 tl agavesiirappia
  • 2–3 rkl hoisin-kastiketta
  • 1/2 dl maapähkinävoita
  • 1 kiinankaali
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 chiliä

Ohje

  • Kuumenna paksu kerros öljyä paistinpannussa, jonka halkaisija on suurempi kuin riisipaperiarkin. Öljy on oikean lämpöistä, kun siihen laskettu riisipaperi pullistuu nopeasti muuttuen samalla valkoiseksi.
  • Kypsennä riisipaperit yksi kerrallaan, nosta riisipaperit pois öljystä pihdeillä ja aseta talouspaperin päälle kuivumaan.
  • Kuutioi tofu ja ala kypsentää sitä pannulla keskilämmöllä. Pilko sillä välin sipulit ja valkosipulinkynnet.
  • Kun tofu alkaa saada väriä pintaansa, lisää pannulle soijakastike, inkivääri ja agavesiirappi, sekoittele ne hyvin tofun kanssa ja lisää sipulit sekä valkosipulit pannulle.
  • Pilko kiinankaali ja lisää sitten pannulle hoisin-kastike ja maapähkinävoi. Paista kunnes ne ovat saaneet väriä ja maapähkinävoi on hieman paahtunut.
  • Lisää kiinankaalit pannulle ja paista kunnes ne ovat pehmenneet. Ota pannu pois levyltä ja mausta lopuksi seos sitruunamehulla ja pilkotulla chilillä.

Paistettu riisipaperi kannattaa murtaa “nachoiksi”, joita voi käyttää maapähkinätofun syömiseen.