Ainekset

  • 2,5 dl mantelimaitoa
  • 1 pss kuivahiivaa
  • 1 dl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 tl kardemummaa
  • 6–7 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl juoksevaa margariinia
  • 1/2 prk Biscoff-tahnaa
  • 1 rkl kanelia
  • margariinia

Ohje

  • Lämmitä mantelimaito 42-asteiseksi, lisää joukkoon hiiva, sokeri, suola ja kardemumma. Lisää jauho osissa ja sekoita. Lisää lopuksi margariini ja vaivaa taikina kiinteäksi.
  • Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  • Kauli taikina ohueksi levyksi.
  • Lämmitä Biscoff-levite taikinan päälle ohuesti, sirottele pinnalle kanelia.
  • Rullaa taikina pitkittäin ja pilko 16 osaan.
  • Asettele taikinakierteet voideltuun kuivakakkuvuokaan (tai vaihtoisesti irtopohjavuokaan).
  • Paista 175 asteessa n. 35 minuuttia.