Chilessä eräs tyypillinen aamu- ja välipala on “pan con palta”, eli leipää avokadon kanssa. Kuorittu avokado muussataan ja maustetaan – chileläiseen tyyliin varsin runsaskätisesti – suolalla ja levitetään leivälle voin tai margariinin sijaan. Kaiken rasvakiistelyn jälkeen tässä on ainakin yksi levite, joka on varmasti hyväksi sinulle! Eikä takuulla sisällä yhtään e-koodeja 🙂
Ainekset
- avokado
- suolaa (ja mustapippuria)
- (1 rkl soijajauhoja)
Ohje
- Kuori avokado ja poista kivi, muussaa hedelmäliha haarukalla tai lusikalla.
- Mausta suolalla ja halutessasi mustapippurilla.
- Jos käytät levitettä yksinään leivällä, voit lisätä siihen soijajauhoja lisäämään ruokaisuutta.
Levitettä voi myös varioida maustamalla sitä esimerksi sitruunamehulla tai paprikajauheella.
