Ainekset
- 1 sipuli
- 1 pieni porkkana
- 1 pieni suippopaprika
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl seesamiöljyä
- 1 rkl hoisin-kastiketta
- 1 rkl ketjap manis -soijakastiketta
- 1-2 tl sriracha-kastiketta
- 1 tl agavesiirappia
- 1/2 pkt Mama Mem’s tuoretofua
- 1 pkt (Vaasan Street Food) Bao bun -höyrysämpylöitä
- tuoretta korianteria
- 1-2 tl limemehua
Ohje
- Raasta porkkana, suikatoi sipuli ja paprika, pilko valkosipuli.
- Lämmitä pannulla öljy, kastikkeet ja siirappi. Murenna sekaan tofu ja lisää pilkotut kasvikset, paista pehmeäksi.
- Kypsennä höyrysämpylät pakkauksen ohjeen mukaan.
- Mausta kasvisseos limellä ja korianterilla.
- Täytä sämpylät.
