Ainekset
- 2,5 dl mantelimaitoa
- 1 pss kuivahiivaa
- 1 dl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 2 tl kardemummaa
- 6–7 dl vehnäjauhoja
- 1 dl juoksevaa margariinia
- 1/2 prk Biscoff-tahnaa
- 1 rkl kanelia
- margariinia
Ohje
- Lämmitä mantelimaito 42-asteiseksi, lisää joukkoon hiiva, sokeri, suola ja kardemumma. Lisää jauho osissa ja sekoita. Lisää lopuksi margariini ja vaivaa taikina kiinteäksi.
- Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
- Kauli taikina ohueksi levyksi.
- Lämmitä Biscoff-levite taikinan päälle ohuesti, sirottele pinnalle kanelia.
- Rullaa taikina pitkittäin ja pilko 16 osaan.
- Asettele taikinakierteet voideltuun kuivakakkuvuokaan (tai vaihtoisesti irtopohjavuokaan).
- Paista 175 asteessa n. 35 minuuttia.
