Ainekset

  • 4-5 porkkanaa
  • bataatti
  • 4-8 pientä valkosipulinkynttä
  • oliiviöljyä
  • 2 dl bulgaria
  • 2 rkl appelsiinimehua
  • 1 sipuli
  • 1 pkt Boltsi Morocco -pyöryköitä
  • 2 rkl mantelilastuja
  • mustapippuria
  • persiljaa

Ohje

  • Kuori ja karkeasti kuutioi porkkanat ja bataatti, kuori valkosipulit. Paista 200 asteessa 30 min öljytyssä vuoassa.
  • Keitä sillä välin bulgur pakkaukseksen ohjeen mukaan ja sekoita sen joukkoon ruokalusikallinen oliiviöljyä sekä appesiinimehu.
  • Kuori ja pilko sipuli neljään osaan, lisää se ja boltsit uunivuokaan ja jatka kypsennystä vielä 10 min. Lisää sitten bulgur ja mantelilastut ja anna paistua vielä 10 min.
  • Rouhi pinnalle mustapippuria ja koristele persiljalla.