Ainekset

  • 2 dl (punaista) riisiä
  • 1 punainen sipuli
  • 1 keltasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1-2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tlk kuorittuja tomaatteja
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1-2 tl sriracha-kastiketta
  • 1-2 tl grillimaustetta
  • 2 tl oreganoa
  • 2 dl sokeroimatonta ja maustamatonta soijajogurttia
  • 1/2 dl vegaanista kurkkumajoneesia
  • 1-2 tl agavesiirappia
  • grillimaustetta
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 pkt Santun Vegekebab-siivuja

Ohje

  • Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Pilko sipulit ja kuullota öljyssä, lisää kuoritut tomaatit ja mausta kastike. Anna porista n. 15 minuutin ajan ja soseuta se lopuksi.
  • Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään.
  • Paista “kebablastut” öljyssä ja kokoa annokset.